söndag 10 januari 2010

Kisa? Jag?


Min bror tycker jag kisar när jag sitter vid datorn. Möjligt. Men orkar inte kolla upp synen just nu. Men på kortet kisar jag mot solen på uteservering i Bryssel..

Har haft en mysig helg i skåne hos Hännah Banana,hon är fin hon! Middag,Tjenare Kungen, konstutställning, fika med K,förfest- fest, prat in på småtimmarna, söndagspromenad, pizza hos M. Sen tåget hem igen.
Men det är rätt skönt att va hemma också faktiskt.

4 kommentarer:

 1. Jag vet, jag är en riktigt slarver när det gäller mat och regelbundna måltider - det är det som faktiskt är riktigt bar med GI - jag har nog aldrig ätit så bra som nu. Annars så blir det ibland på jobbet att man hoppar lunchen (eller glömmer) och kommer på sen på eftermiddagen att jag inte ätit nåt på hela dagen. Frukost kan jag inte äta på morgonen, för det första mår jag illa om jag försöker äta och för det andra prioriterar jag att sova, min klocka ringer redan 05.50 så du förstår säkert varför=)

  Men denna vecka har jag ätit mer än jag någonsin gjort förut, och jag känner mig pigg och energifylld, beror nog på att jag äter så mycket mer grönsaker nu. Jo, jag gillatr verkligen det här sättet att äta. Inte för att gå ner i vikt - utan för att kroppen ska må bättre.

  SvaraRadera
 2. Å var roligt med konstutställning =)
  SV: Det lutar åt vita tror ja =)

  SvaraRadera
 3. Tack så mycket :) Jag älskar den :)

  SvaraRadera