onsdag 7 december 2011

ÄLSKADE KÖK


bild HTH
Hej kära läsare, hoppas ni mår bra.
Jag läser ju om inredning mest hela tiden.. blir aldrig mätt på det. Hittade denna bilden från HTH och fastnade.. Detta påminner ju om vårt blivande kök som kommer hänga samman kök-matplats-vardagsrum. Endel tycker det är bajs rent ut sagt att inte ha några dörrar och så öppet. Jag tycker det är guld! Tanken på att kunna laga mat och familj/vänner /gäster är i närheten hela tiden och kan umgås/kan hjälpa till med maten eller göra läxan/kolla på tv/sy/pyssla etc gör mig lycklig.. det är för mig det perfekta köket och vardagsrummet.. husets hjärta och vardagsrum i ett!
Titta, så kul att köksskåpen fortsätter in i tv-rummet där de blir bokhylla! Love it.

En sak till. Läste en artikel där en inredningsarkitekt tyckte att köket måste ha samma stil som huset har utvändigt.. Vad tycker ni?

Ha en fin kväll
Evelina

2 kommentarer:

 1. Fina gran-idéer. Fast om jag känner mig själv rätt så kommer jag inte låta bli att göra färgkaos i granen. fast det var en bra idé att spraya - kanske ska ta ut granen på balkongen och ta fram graffiti-färgerna. Hmmm. En regnbågs-gran börjar ta form i tankarna.

  SvaraRadera
 2. Hej
  kul att du tittade in hos mig såg att du bor i de djupa skogarna i småland, själv bor vi i Anderstorp och du kanske i närheten.
  kul att se er renovering...
  kram
  sandra

  SvaraRadera