måndag 9 januari 2012

ANNORLUNDA BADRUMvia SkönaHem

Hej vänner!
Hoppas ni haft en fin måndag! Idag började skolan igen efter juluppehållet, vi fixade och trixade med skyltfönster.. Vi fick improvisera och vara kreativa! Kul!
Hittade de här fina bilderna, romantiskt möter rufft och gammal kakelugn.. Inte så många som har en sådan i badrummet kanske! Men jag gillar materialvalen, särskilt golvet är superfint och även kaklet med de små mörkare plattorna.

Idag kom kursprogrammet för Medborgarskolan ut, där ni kan gå mina inredningskurser!
Jag tar examen 19 januari, jisses vart tog all tid vägen!

Godnatt med er,
Evelina

PS
Läsaren Pernilla hade en fråga om vilken utbildning jag går.
Jag går Hermods KY-utbildning till inredare med säljkompetens, 65 ky-poäng. Den är 1,5 år och finns i Älmhult. Det ingår bl a marknadsföring,försäljning,företagsekonomi,färglära,inredning,dekoration osv. Utbildningen har bytt namn till Säljare med inredningskompetens vet jag.
Ds

3 kommentarer:

 1. Ok, tack för svaret! Har kollat in den utbildningen i Älmhult med. Undrar dock om det är typ samma som du går, eller om de ändrat något eftersom de ändrat namn, tror den är på 2 år nu om jag inte läst fel. Tycker du att det har varit en bra/kul utbildning?

  / Pernilla

  SvaraRadera
 2. Den är mer inriktad på säljare. De har nog endel samma kurser som vi haft. Kan inte uttala mig om den utbildningen eftersom den inte har
  Samma syfte som inredare med säljkompetens. Lycka till!

  SvaraRadera
 3. Ps. Det har varit en väldigt bra utbildning! :)

  SvaraRadera