tisdag 13 april 2010

|MI MANCA L'ITALIA|

Jag saknar Italien. Jag var i Florens och pluggade italienska sommaren 07.
Jag saknar värmen, folket, kulturen, språket, glassen, det goda billiga vinet, varma kvällar, skolan, folket jag träffade, peston,lärarna, mina roomies,spaghettin, sena nätter....


7 kommentarer:

 1. just nu bor jag uppe i stockholm!

  egentligen har jag ingen riktig metod som jag följer till punkt och pricka, men en grej som verkligen har funkat för mig det är att smälla i mig havregrynsgröt, haha. Så fort jag känner något sug så gör jag mig en tallrik havregrynsgröt. Helt enkelt eftersom att det är så himla mättande. Jag dricker jättemycket vatten också. Och försöker alltid att träna eller promenera på morgonen eftersom att fettförbränningen är som störst när man är helt tom i magen :)

  problemet med sötsuget har nästintill försvunnit helt, helt enkelt för att jag inte ätit godis på så himla länge. det gäller väl bara att ta sig förbi dom där första veckorna.

  Just nu känner jag mig dock så himla opepp eftersom att vikten inte har förändrats något den senaste veckan men det är väl bara att bita ihop!

  haha, vad tråkig jag låter nu.

  SvaraRadera
 2. har du msn? du borde verkligen lägga till mig! det vore så jäkla skönt att ha nån (som man inte känner) att peppa sig med lite då och då!

  blancnoir_@hotmail.com

  SvaraRadera
 3. ja verkligen! förresten, var i småland bor du? (:

  SvaraRadera
 4. Nä - pizzadeg är ju inte så GI-vänligt. Fast gör man den på dinkelmjöl så kommer man ju ner lite i snabba kolhydrater.

  SvaraRadera
 5. najs (: jag bor i malmö. vad gör du ikväll bejb?

  SvaraRadera
 6. Ååååh! Italien! Jag älskar Italien, verkligen! Har varit där flera gånger, och trivs lika bra varenda gång:)

  Svar; Ja, katter är underbara! Synd att du är allergisk:(

  SvaraRadera