fredag 16 mars 2012

SOVRUMMETDags för en liten uppdatering på sovrummet i huset.. Såhär såg det ut innan vi startade.

Och på bilden under har vi riktat väggar och isolerat, dragit ny el i väggarna, samt spacklat, nya gipsskivor i taket.. Och inte att förglömma. Jag har målat alla element i huset också. De blev som nya. Väldigt bra om man har gamla element som fortfarande är dugliga, istället för att köpa nya. De blev nämligen som nya fast mycket billigare :)

På bilden nedanför har vi lagt in nytt golv. Efter mycket om och men blev det ett ljust laminatgolv, plankimitation. Hade tid pengar och ork funnits just nu hade vi slipat och målat golvet. Men inget av det finns just nu, det blir ett projekt för oss när vi är pensionärer. Det finns ju där under ;)Nya tapeter.. Det blir vita väggar och en blommig fondtapet som är gråbeige, eller den var gråbeige när jag valde den men när den kom upp på väggen blev den väldigt ljust grå, väldigt neutral och med fin gammaldags känsla som jag ville ha i rummet. Det är ju ett rött hus med vita knutar från 1850 talet.. nog kan det få kännas!

Lite tråkigt med plasten för fönstren men de åker bort när vi flyttar in, även om det kommer dröja lite innan vi byter fönstren.


Lämna gärna en kommentar fina ni som kikar in, är nyfiken på vilka ni är?

Önskar er en fin helg.
Evelina

1 kommentar:

  1. Så fint det blev. Men det är mycket mera jobb än vad man kan ana.
    Ha en skön söndag
    AC

    SvaraRadera