lördag 7 april 2012

PÅSKFIRANDE

Hej alla fina bloggisar! Hoppas ni firar påsken på det sätt ni vill och att ni mår bra. Jag mår definitivt så bra jag kan, vi flyttade till vårat hus igår! Hurra! Kan knappt förstå det, huset som vi slitit med i ett halvår.. Vi har rivit ut gamla möbler, gamla kläder och ett helt dödsbo, rivit väggar, byggt upp väggar,dragit el, spacklat,slipat, målat, fejjat och jobbat nästan varje dag i ett halvår.. Vilken resa. Jag känner mig trött men lycklig..

Nu har vi gått i (del)mål.. Unnade mig att sova länge idag och bara ta det lugnt med nyhetsmorgon och kaffe i soffan.. Försöka landa lite. Det ligger saker, kartonger,påsar överallt men ska försöka njuta lite också!

Bjuder på en ganska ostylad bild från vår matplats.. när man sitter här ser man ut över vårt tomt.. och om man tittar noga ser man sjön emellan träden.. Terapi att bara sitta och tänka här.. Om man har tid, tar sig tid.. Jag har tillverkat en lampskärm av en gammal sil jag hittat i huset, med lite hjälp av min kära svärfar. Precis som jag gillar det.. Gammalt och nytt :)

Önskar er en fin påsk! Kram!
/Evelina

4 kommentarer:

 1. Vad roligt att ni har flyttat in! Du får ha en riktigt mysig påsk.

  Kramen

  SvaraRadera
 2. Hei!

  Koselig med kommentar fra deg
  inne hos meg :)

  Spennende med hus. Kjenner til følelsen.
  Vi flyttet inn i vårt for 2 år siden, mye å gjøre og
  det er det fortsatt.. Sånn er det bare ;)

  Kos deg masse i påsken!

  Stor klem fra Ida
  :)

  SvaraRadera
 3. Men å så underbart. Jag vet hur det känns att precis ha flyttat in, där man renoverat i evigheter, När vi flyttade in hade vi varken kök eller vatten, men livet lekte.....
  Ha det gott och njut och tänk inte på alla måsten.
  AC

  SvaraRadera
 4. Vilken känsla.. Att äntligen få flytta till det man slitit för! Så roligt :)
  Kram Tilda

  SvaraRadera