söndag 25 september 2011

LÄRA SIG INSE ATT DET ÄR TILLRÄCKLIGTHej vänner har ni haft en fin helg? Jag ser att många läser min blogg men jag undrar vilka ni är? Lämna gärna en kommentar blir jag glad :)

Angående rubriken! Jag jobbar på att inte "överjobba" ett projekt, att inte pilla med inredningsprojekt i 8 timmar på en liten detalj som ni andra inte ser. Jag måste lära mig när lagom är, jag vet egentligen att jag gjort tillräckligt men ska ändå stressa järnet? Varför? Nej det tänker jag inte göra. Pepp pepp nu på morgondagens redovisning, ingen stress mer idag. Stänger av datorn och kramar min kille, tar en kopp te och ska sova tidigt. Skönt. Ha en fin söndagskväll.

På bilden tavla målad av mig, vas och ljusstakar egensprayade och ljuslykta ikea, sekretär från Blocket

4 kommentarer:

 1. Halloj! Har ju som sagt nyligen hittat hit och fastnade då jag behöver en massa inredningsinspiration. Ida heter jag, 26 från Västerås. Har hittills inte orkat engagera mig så mycket när det gäller inredning men nu är det slut på det :)

  SvaraRadera
 2. Tack tack! =) Härlig Design blogg du har! Jo visst är det svårt att sluta i tid med designer! =)

  SvaraRadera
 3. tack, snälla! ska bli oerhört spännande att se vad det är för en krabat som härjar där inne :)

  och appropå inlägget ovan, jag tycker det är så otroligt svårt att "nöja" sig. Jag kan också sitta i en evighet och pilla med något, egentligen helt i onödan.

  hoppas redovisningen gick kanon! :)

  SvaraRadera
 4. Härliga färger;) Vacker tavla;)..väldigt lik min egen still som jag kör ibland när jag målar;)

  SvaraRadera